Copenhagen Marathon

Tilbud på hotell til Telenor Copenhagen Marathon 2019

Ønsker du perfekte forberedelser til Telenor Copenhagen Marathon 2019, har Hotel Copenhagen Island sydd sammen et spesialtilbud på overnatting til deg.

Du slipper lange transporttider til startområdet og hjem fra målstreken, og hotellet sørger for riktig kosthold både før og etter løpet. Dermed kan du bruke all din energi på å prestere en god maraton.

Dine fordeler ved å bo på Copenhagen Island

Deltar du i Copenhagen Marathon 2019, får du følgende fordeler:

  • Lekker frokostbuffé spesialtilpasset for løpere søndag 19. mai 2019 allerede fra kl. 06.00.
  • Energibuffé etter løpet 19. mai 2019 med vann, juice, frukt, sjokolade m.m.
  • Gratis, sen avreise søndag den 19. mai 2019 kl. 18.00 – slik at du kan ta det med ro og rekker en tur i dusjen etter løpet.

Legg merke til at Copenhagen Island har perfekt beliggenhet i forhold til både starten og målområdet. I tillegg finner du mange fine løperuter langs vannet rett utenfor døren.
 

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Spesiell frokostbuffé målrettet mot løpere søndag 19. mai
Energibuffé etter løpet
Gratis sen avreise søndag 19. mai til kl. 18:00

 

fra DKK 1110,-

Pris per person i delt dobbeltrom

Telenor København Maraton er beregnet på alle

Går vi 15-20 år tilbake i tid, var maraton noe som eliteløperne stilte opp på og ganske utenkelig for en vanlig mosjonist. Men slik er det ikke lenger.

I takt med at antall mosjonsløpere har steget voldsomt, har stadig flere stått på startstreken til de 42,195 kilometerne.

Dette vises også på utviklingen i antall deltakere i Copenhagen Marathon, som i 2014 sendte rundt 14 000 løpere (det første løpet i 1980 hadde ca. 1 000 deltakere) ut på Københavns asfalt i mai måned. Her finner du alt fra eliteløperen som bare bruker to og en halv time på distansen til den 75-år gamle mosjonisten som strekker amene i været etter seks timers beinhard kamp mot seg selv.

Lenke til København Marathon offisielle nettsted

Overnatting med maratonkost i København

Uten mat og drikker duger helten ikke. Det gamle ordspråket kommer for alvor til sin rett når det gjelder maratonløp og er tenkt inn i tilbudet fra Hotel Copenhagen Island.

Her har du flere lekre og næringsrike pastaretter å velge mellom til kveldsmaten dagen før løpet, og frokosten på selve dagen kan inntas fra kl. 6, slik at den blir tatt opp i kroppen før start. Den er naturligvis også tilpasset en maratonløpers behov.

Når du har fått medaljen rundt halsen og er vel tilbake på hotellet, kan du nyte en deilig energibuffé. Frukt, sjokolade, vann, juice med mer gjør at restitusjonsprosessen kommer godt i gang. I tillegg trenger du ikke å stresse med utsjekkingen. Vi tilbyr gratis utsjekking til kl. 18.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.