Lys, luft og vann på hotel Copenhagen Island

Allerede når du går over gangbroen til hotel Copenhagen Island føler du at du kommer inn på et hotell av høy kvalitet.

Arkitekturen er i særklasse og gir masse lys og luft. Hotellet har fasiliteter, rom og konferanselokaler godt plassert i København uansett om du kommer med fly, bil eller tog.

I tillegg har hotellet en utsøkt restaurant, The Harbour, med utsikt til havneløpet. Restauranten er innredet i en kombinasjon av fransk og skandinavisk design. Restauranten serverer både frokost, lunsj og middag.

Rom og fasiliteter

Hotellet har 326 rom med aircondition, gratis trådløst Internett og TV med flatskjerm.

I øverste etasje finner du hotellets treningssenter. Bare 50 meter fra hotellet er det også et havnebad, hvor du i sommermånedene kan starte dagen med en forfriskende dukkert.

Hotellet har i tillegg åtta eksklusive og unike konferanselokaler av forskjellig størrelse med plass til opptil 80 personer. Flere av lokalene har utsikt over Københavns havn.

Hotel Copenhagen Island disponerer 47 parkeringsplasser gjennom APCOA, og disse koster 150,- kroner per dag. De kan ikke reserveres, men spør i resepsjonen, så viser de deg hvor du kan parkere riktig, da det også finnes offentlige parkeringsplasser i området.

Hvor i København ligger hotellet

Like ved hotellet ligger det store kjøpesenteret Fisketorvet og i tilknytning til dette også den store kinoen, Cinemaxx.

Bak Fisketorvet fører en gang- og sykkelbro over til Islands Brygge, et hyggelig nybyggerstrøk med masse liv om sommeren.

Har du lyst på mer storbyliv, er det bare å gå over Dybbølsbro, så kommer du til området Vesterbro. Dette er et strøk som syder av kreativitet, liv og lokale oaser hvor du kan oppleve Københavns mangfold.

Nyt byen og ha din base på Hotel Copenhagen Island.