Treningssenter

I øverste etasje finner du hotellets flotte, moderne og nyinnredede treningssenter. På Copenhagen Island vet vi at helse ikke alltid kan settes på vent, og derfor har vi skapt denne unike muligheten for at du kan holde treningen ved like under oppholdet hos oss.

Åpningstider: Hver dag kl. 07.00–22.00

Treningssenter med utsikt over vannet

Som på hotellet for øvrig er det lagt stor vekt på design og detaljer, slik at du er sikret en god opplevelse. Med utsikt over Københavns Havn gir vi deg anledning til å koble av etter dagens trening i badstuen eller på balkongen, som begge egner seg ypperlig til å kvitte seg med alt stress.

Med utstyr fra Nautilus har vi innredet et helt styrkeområde med benkpress, kettlebells og håndvekter helt opptil 30 kg. På den måten har du gode muligheter til å trene alle muskelgrupper. Liker du bedre kondistrening og høy puls, har vi to treningssykler med mulighet for tilkobling av iPod/iPhone, cross-trainer, romaskin, tredemølle samt en freedom-trainer, som er en svært allsidig treningsstasjon med et nærmest ubegrenset antall øvelser.


Treningssenteret har dessuten en vannautomat, fire TV-apparater med flatskjerm og store garderober med håndklær til fri avbenyttelse for hotellets gjester.

Stikk opp i øverste etasje og gjør unna treningen før dagens møter eller om kvelden etter en opplevelsesrik dag i København.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene