Opplevelser ved vannet

Havnebadet

Opplev havnebadet ved siden av Copenhagen Island. Havnebadet har både et voksen- og et barnebasseng som er tilgjengelig for alle. Sesongen er fra begynnelsen av juni til og med slutten av august.

Åpent alle ukedager mellom kl. 11 og 19, og det er gratis entré.

Kanalrundfart

Benytt Hop-on, Hop-off-båtene til å se alle severdighetene som ligger langs kanalene i København. Open Top Tours’ Hop-on Hop-off rute dekker hele havnen. Billetten gjelder i 24 timer, og du kan gå av og på akkurat der du vil. Turen er med audio guide, og det er ikke mulig å bestille plass. Turene går i perioden april til september 2018. Nærmeste stopp er ved Copenhagen Waves/Marriott hotell ved Kalvebod Brygge.

Hop-on hop-off sightseeingbuss

Bestem tempoet selv, og hopp av på som du ønsker både til lands og til vanns med denne kombibilletten! Se Københavns slott og museer med buss og opplev deretter byen fra vannet med deilig, frisk luft, akkurat slik den Lille Havfrue gjør.

Nærmeste stopp ved rampen foran Copehagen Island, der du kan gå på den lilla ruten – Christiania Tour.

For mer informasjon: https://www.stromma.dk/

Båtutleie

Det er mulig å leie små motorbåter like foran Copenhagen Island, ved båtutleien Copenhagen Boat Rent. Opplev en unik båttur gjennom Københavns Havn med deg selv som kaptein.

For mer informasjon: http://copenhagenboatrent.dk/

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene