Overnatt på det moderne og lyse Hotel Copenhagen Island

I 2006 åpnet vi dørene til Hotel Copenhagen Island med stilsikker design signert Kim Utzon, hvor glass, vann og lys skaper et topp moderne miljø med en behagelig atmosfære.

Hotellet ligger på Kalvebod Brygge like ut mot Københavns havn. Rommene har lys innredning og et maritimt hvitt seil som sengegavl.

Hotellets restaurant har utsikt over havnen og er innredet i vakker, klassisk skandinavisk og fransk stil i utsøkt kombinasjon.

Hotellet er for øvrig ”Green Key”-sertifisert.

Rom og fasiliteter

Hotellet har 326 rom med aircondition, gratis trådløst Internett og TV med flatskjerm. I hotellets øverste etasje finner du et treningssenter.

I tillegg tilbyr hotellet konferanselokaler med moderne fasiliteter og topp service. Det er ni lokaler av ulik størrelse – avtal med hotellet hva du trenger, og arranger møtet ditt her hvor du også har en glimrende overnattingsbase.

Severdigheter i området

Alle årstider har sin sjarm og spesielle tilbud til turister i København, men særlig om sommeren er det mange muligheter på og ved vannet.

50 meter fra hotellet finner du et av byens havnebad. Går du bak shoppingsenteret Fisketorvet og over broen til Island brygge, finner du et større havnebad hvor byens egne innbyggere holder til i sommermånedene. Her er det også basket- og skatebaner.

Går du i stedet over Dybbølsbro og Dybbølsgade til Den gamle kødby og Sønder Boulevard, kommer du til Vesterbros mest populære område – et dynamisk strøk under utvikling, med en rekke unike tilbud til det moderne menneske, shopperen, kafégjengeren og galleristen.