Overnatt på eksklusivt designhotell i København

Arp-Hansens hotell Copenhagen Island er et av Københavns flotteste designhoteller. Hotellet er tegnet av den anerkjente arkitekten Kim Utzon og oppført i 2006 på en kunstig øy langs Kalvebod Brygge.

På Copenhagen Island er du garantert en eksklusiv og unik opplevelse – les mer om det flotte designhotellet på denne siden.

Copenhagen Island – en arkitektonisk perle

Hotel Copenhagen Island er bygget med respekt for lys og luft og hotellets fantastiske beliggenhet ut mot Københavns havn.

Hotellets flotte atrium er bygningens hjerte med foajé og utsikt over havneløpet mot Islands Brygge. Det store, lyse atriet er vakkert utsmykket med Lin Utzons glasskunstverk, som filtrerer lyset og skaper et mønster av lyseffekter som endrer seg i takt med solens bevegelser.

I hotellets første etasje ligger også den flotte, integrerte restauranten og baren The Harbour, med typisk skandinavisk stram og minimalistisk design. I restauranten kan du spise en nydelig frokost, og om kvelden serveres à la carte fra et lekkert, internasjonalt kjøkken.

Rommene på Hotel Copenhagen Island er lyst og lett innredet, inspirert av den strømlinjeformede elegansen til et seilskip. Alle rommene har TV med flatskjerm og gratis trådløst Internett. Hotellet kan dessuten tilby et lite, men eksklusivt treningssenter med dampbad.

Bestill rom på Copenhagen Island enkelt og greit

Du kan selv bestille rom på Hotel Copenhagen Island, enkelt og greit. Det er bare å angi inn- og utsjekkingsdato i onlinekalenderen, og i neste trinn kan du velge hvilken type rom du ønsker å bestille.

Onlinebestilling er lett og raskt, men du kan naturligvis også gjerne kontakte hotellet på tlf. +45 3338 9600 eller e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk. Vi gleder oss til å få besøk av deg!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene