Overnatting i København

Er du ute etter et godt hotell i København?

Gjør dine overnattinger i København til en helt spesiell opplevelse på Arp-Hansens hypermoderne og stilige hotell Copenhagen Island, som ligger på Kalvebod Brygge med utsikt til Københavns havn.

Velger du å bo på Hotel Copenhagen Island, venter det en helt spesiell opplevelse av høy kvalitet, for hotellet setter helt nye standarder for service og design.

Bestill overnatting på denne siden og les også om hotellets gode tilbud på overnattinger.

Tilbring en natt på et moderne luksushotell

Hotel Copenhagen Island er et av Københavns mest moderne hoteller og ligger helt i tetsjiktet når det gjelder design og arkitektur.

Hotellet er tegnet av den kjente arkitekten Kim Utzon, i moderne skandinavisk design med vekt på lys, luft og rene linjer.

Det flotte, lyse hotellet har store glassfasader og ligger ut mot Københavns havn. Du går til rådhusplassen i København sentrum på rundt 15 minutter.

Dessuten er det gode forbindelser med offentlig transport – S-togstasjonen Dybbølsbro ligger fem minutters gange fra hotellet.

Tilbud på overnatting på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har flere tilbudspakker for deg/dere som ønsker å bo på dette flotte, moderne hotellet.

Du kan for eksempel invitere din kjære på en romantisk miniferie og benytte tilbudet ”Romantikk for 2”, hvor i, i tillegg til en nydelig innkvartering, får begge; Cava på rommet og en deilig frokostbuffébåde. Les mer om våre tilbud på overnatting.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene