Gode hotelltilbud i København

Arp-Hansen Hotel Group eier flotte hoteller sentralt i København og ett hotell ca. 8 km. nord for København, i vakre grønne omgivelser i byen Gentofte.

Alle Arp-Hansens hoteller gjør alt de kan for å gi deg best mulig service, slik at du får et fint opphold i København. I tillegg har vi alltid flere gode hotelltilbud, slik at du kan spare penger på hotelloppholdet.

Velg for eksempel å bo på den moderne designperlen Hotel Copenhagen Island ca. 15 minutters gange fra Københavns Rådhusplass og få et godt utgangspunkt for København-besøket.

Nyt ferien på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island er et flott, moderne hotell tegnet av den anerkjente arkitekten Kim Utzon. Hotellet har utsikt over Københavns havn, og arkitekturen og innredningen er preget av lys, glass og vann.

Hotellets 326 rom er stilfullt innredet med rene linjer og lyse, avstemte farger. Alle rommene har aircondition, TV med flatskjerm og gratis trådløst Internett.

Hotellet har dessuten et lite, men eksklusivt treningssenter med utsikt over Københavns havn og en lekker à la carte-restaurant med en god, internasjonal meny.

Forskjellige tilbud på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har en rekke overnattingspakker som er satt sammen slik at det er noe for enhver smak. Noen av pakkene er sesongbetonte og gir rabatt på hotellopphold i påsken, sommerferien eller juleferien, mens andre inkluderer en opplevelse i København. I tillegg kommer naturligvis de romantiske tilbudene.

Har du og din elskede behov for litt romantikk, kan dere velge tilbudspakke ”Romantikk for 2”, hvor dere får deilig cava på rommet og mulighet til å sove ekstra lenge med sen utsjekking.

Hotel Copenhagen Island har en rekke gode tilbud, og det er enkelt å bestille online. Har du spørsmål, kan du kontakte oss på tlf. +45 3338 9600 eller e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!