Konferanse i København?

Arranger konferanse på Hotel Copenhagen Island og få en annerledes og spennende konferanseopplevelse.

Copenhagen Island er et nytt og flott hotell tegnet av den anerkjente arkitekten Kim Utzon, som også står bak Arp-Hansens innovative temahotell Tivoli Hotel.

Kim Utzon har designet Copenhagen Island med utgangspunkt i lys, luft og hotellets glimrende beliggenhet ut mot Københavns havn, og hotellet er derfor helt unikt som konferansehotell.

Konferansefasiliteter

Hotel Copenhagen Island har åtte fleksible møtelokaler, som hvert enkelt egner seg til små og litt større møter med opptil 80 deltakere.

De åtte konferanselokalene har kapasitet til i alt 80 møtedeltakere, og er fleksible på den måten at bordene kan plasseres etter ønske, for eksempel i teateroppsett, skoleoppsett og så videre.

Alle lokalene har store vinduer og dermed mye naturlig lys, samt flott utsikt over Københavns havn. Alle lokalene har standard AV-utstyr og Internett-tilgang.

Møtepakker og overnatting på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island tilbyr flere typer møtepakker, slik at dere får en løsning som passer for deres møte.

Skal dere arrangere dagmøte, kan Copenhagen Island tilby en møtepakke som inkluderer frokost, lunsj og snacks i løpet av ettermiddagen. Skal møtet vare en hel dag, kan hotellets restaurant The Harbour tilby en lekker to- eller treretters meny i tillegg til dagpakken.

Hvis møtet strekker seg over flere dager, kan dere naturligvis kombinere det med overnatting på hotellet.

Kontakt Hotel Copenhagen Island for mer informasjon på tlf. +45 3338 9632 eller e-post: conferenceisland@arp-hansen.dk

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene