En tur på Tivoli

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Vil du gi barna en dag med høytflyvende attraksjoner, historiske teaterstykker, latterkramper og klissete sukkerspinnfingre på Københavns mest velbesøkte attraksjon? Da vil vi varmt anbefale vårt Tivoli-tilbud, der du og familien kombinerer et hotellopphold hos oss med en hel dag på Tivoli.

Tivoli-billetten gir gratis adgang til parken og alle de velkjente attraksjonene, blant annet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Med Tivoli-pakken får du i tillegg oppleve de ulike temaene som preger hver sesong, og musikerne som bidrar til å skape topp stemning i parken året rundt.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre rom
  • Frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt
  • Dagsbillett til Tivoli

Vil du glede familien med en tur på Tivoli? Da kan du velge det eventyrlige opplevelsestilbudet øverst på bestillingssiden.° 

Påske på Tivoli

Duftende svibler, 20 000 påskeliljer og fargerike påskeegg fyller parken når det er påske på Tivoli. I påsken er hele parken fylt med myke påskelam, eggjakt, lekre vårfristelser, flotte påskedekorasjoner og sus fra attraksjonene.

Sommer på Tivoli

Sommer på Tivoli er en eventyrlig tid med fargerike stauder og kunstferdige blomsterbed. Ta en spasertur i den vakre parken med historiske bygninger, hyggelige avstikkere og glade hyl fra alle attraksjonene. Om kvelden skaper flere tusen funklende lamper en eventyrlig og unik stemning, og hver fredag kveld hele sommeren byr Tivoli i tillegg på musikk når et kjent dansk eller internasjonalt navn går på scenen til fredagsrock på Plænen. Og hver lørdag kveld er det bare å glede seg til det kjempemessige fyrverkeriet ved Plænen.

Halloween på Tivoli

I det mørke vinterhalvåret avløses sommerfargene av kulørte lamper og levende lys, og etter høstferien forvandles Tivoli til et Halloween-univers. Fornøyelsesparken bader i høstfarger fra gresskarhoder og halmballer… mens bleke og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul på Tivoli

Tivolibilletten kan også gi deg julestemning når parken forvandles til et eventyrlig nisselandskap i desember. Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros mens du vandrer rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – få hilse på julenissen og reinsdyrene hans.

Du finner tilbudet ved å: 

1) Angi tidsrom og antall personer, og velg «Søk overnatting». 

2) Velg boksen «En tur på Tivoli», og så er det bare å bestille.

Åpningstider på Tivoli

Sommer 2024

22. mars–22. september

Halloween 2024

10. oktober–3. november

Jul 2024

15. november – 5. januar 2025

Salgsvilkår

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene