En tur på Tivoli

fra  

per person i delt dobbeltrom

Vil du gi barna dine en dag med høytflyvende attraksjoner, historiske teaterstykker, latterkramper og klissete sukkerspinnfingre på Københavns mest velbesøkte severdighet? Da vil vi varmt anbefale Tivoli-tilbudet vårt, der du og familien kombinerer et hotellopphold hos oss med en heldag på Tivoli.

Tivoli-billetten gir gratis adgang til parken og alle de velkjente attraksjonene, blant annet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Med Tivoli-pakken gir også mulighet til å oppleve de ulike temaene som preger hver sesong, og musikerne som bidrar til å skape topp stemning i parken året rundt.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre rom
  • Frokostbuffé med bl.a. nybakt brød, egg og frukt
  • 1-dagers inngangsbillett til Tivoli

Vil du gjerne glede familien med en tur på Tivoli? Når du bestiller hotelloppholdet øverst på siden, er det enkelt å legge til andre eventyrlige opplevelser.  

Halloween på Tivoli

I det mørke vinterhalvåret avløses sommerfargene av kulørte lamper og levende lys, og etter høstferien forvandles Tivoli til et Halloween-univers. Fornøyelsesparken bader i høstfarger fra gresskarhoder og halmballer … mens bleke og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul på Tivoli

Tivolibilletten kan også gi deg julestemning når parken forvandles til et eventyrlig nisselandskap i desember. Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros mens du vandrer rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – få hilse på julenissen og reinsdyrene hans.


Finn pris og dato for tilbudet
"EN TUR PÅ TIVOLI"

Søk her for å finne pris og dato som passer ditt opphold.
NB: Prisene gjelder per rom per natt.

Salgsvilkår

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åpningstider på Tivoli

Sommer 2021

27. mars–26. september

Halloween 2021

14. oktober–7. november

Julen 2021

19.november–2. januar

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.