Skal du løpe Copenhagen Marathon 2024?

42,195 km gjennom København

Er du blant hardhausene som skal ut å løpe (for å være helt nøyaktig) 42,195 km gjennom København og Frederiksberg, vet du også at Copenhagen Marathon er noe helt for seg selv. I 2023 går Copenhagen Marathon av stabelen for 44. gang etter at det første gang ble arrangert i Københavns gater i 1980.

Ønsker du perfekte forberedelser til Copenhagen Marathon 2024, har Hotel Copenhagen Island sørget for litt ekstra service både før og etter løpet. Du slipper lange transporttider til startområdet og tilbake etter målgang, og hotellet sørger for riktig kosthold både før og etter løpet. Dermed kan du bruke all energi på å gjennomføre et godt maratonløp.

Fordeler ved å bo på Copenhagen Island

Deltar du i Copenhagen Marathon 2024, får du følgende fordeler hvis du bestiller vår maratonpakke på Copenhagen Island Hotel:


  • Flott frokostbuffé spesielt beregnet for løpere søndag 5. mai 2024, allerede fra kl. 06.00.
  • Energibuffé etter løpet 5. mai 2024 med vann, juice, frukt, sjokolade m.m.
  • Sen utsjekking søndag 5. mai 2024 kl. 18.00 – slik at du rekker en tur i dusjen etter løpet uten å måtte stresse.

Bestill opphold og maratonpakke per e-post copenhagenisland@arp-hansen.dk eller telefon +45 3338 9600, og opplys ved bestilling at du skal delta i Copenhagen Marathon.

Copenhagen Marathon er for alle

Går vi 15-20 år tilbake i tid, var maraton noe som eliteløperne stilte opp på, og ganske utenkelig for en vanlig mosjonist. Den tiden er forbi.

I takt med at antall mosjonsløpere har steget voldsomt, har stadig flere stått på startstreken til de 42,195 kilometerne. Dette vises også på utviklingen i antall deltakere i Copenhagen Marathon, som i 2014 sendte rundt 14 000 løpere (det første løpet i 1980 hadde ca. 1000 deltakere) ut på Københavns asfalt i mai måned. Her finner du alt fra eliteløperen som bare bruker to og en halv time på distansen, til den 75 år gamle mosjonisten som strekker amene i været etter seks timers beinhard kamp mot seg selv.

Lenke til Copenhagen Marathons offisielle hjemmeside

Overnatting med maratonkost i København

Uten mat og drikker duger helten ikke. Det gamle ordtaket kommer for alvor til sin rett når det gjelder maratonløp, og vi tar selvfølgelig hensyn til dette på Hotel Copenhagen Island.

Det er flere fristende og næringsrike pastaretter å velge mellom til kveldsmaten dagen før løpet, og frokosten på løpsdagen kan inntas fra kl. 6, slik at den blir tatt opp i kroppen før start. Den er naturligvis også tilpasset en maratonløpers behov.

Når du har fått medaljen rundt halsen etter Copenhagen Marathon, kan du nyte en deilig energibuffé på hotellet. Frukt, sjokolade, vann, juice m.m. gjør at restitusjonsprosessen kommer godt i gang. Du trenger heller ikke å presse den slitne kroppen din ekstra for å rekke utsjekkingen. Vi tilbyr gratis utsjekking frem til kl. 18.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.