Vinter i Tivoli
Vinter i Tivoli

Opplev et vinterpyntet Tivoli

Tivoli runder 175 år i 2018, noe som skal feires med en utvidelse av parkens nåværende åpningstider til en ny sesong «Vinter i Tivoli». Danmarks fornøyelsespark vil derfor være åpen i vinterferien, til fastelavn og på Valentinsdag.

I denne perioden kan du blant annet nyte en bedre middag i en av restaurantene i parken, ta en tur i utvalgte attraksjoner, oppleve en musikal i konsertsalen eller ta en tur på skøytebanen i det vinterpyntede Tivoli. I forbindelse med «Vinter i Tivoli» vil det også bli plass til en mengde nye og spennende overraskelser og nyheter.

Med denne pakken har vi gjort det enkelt for deg. Du får overnatting og inngangsbillett til Vinter i Tivoli i ett. Bestill hotelloppholdet med det samme, og gled deg til å oppleve et Tivoli som er pyntet som om det var hentet ut av et vintereventyr.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Inngangsbillett til Tivoli
Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt
 

 

fra DKK 750,-

Pris per person i delt dobbeltrom

  • Tivolis åpningstider

    Vinter 2020

    31. januar - 23. februar

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler. Tivoli A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Tivoli A/S.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.