Pin it
Nyttårstilbud

Godt nyttår

Nyttårsaften er en festaften. Bestill et av våre lekre rom og feire årets siste kveld med utsikt til mengder av fyrverkeri over Københavns Havn. Vi sørger for at dere kan ønske det nye året velkommen med en skål. Så før årsskiftet får dere levert musserende vin og kransekake på rommet. Skål!

Mange er gjerne lengre oppe på nyttårsaften enn ellers i året, og det har vi naturligvis tatt hensyn til. Den 1. januar kan dere bli under dynen helt frem til kl. 14 – vi har nemlig ordnet med sen utsjekking på denne dagen.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Cava og kage
Frokostbuffet
Sen check out 1 januar kl. 14

 

fra DKK 795,-

Pris per person i delt dobbeltrom

Alt samlet på ett sted.

Du trenger ikke å gå ut i kulden for å få et måltid som er en nyttårsaften verdig. Restaurant The Harbour på Copenhagen Island danner den perfekte rammen rundt en fantastisk kveld. Restauranten er anbefalt i Michelin-guiden, og mens dere nyter kokkens femretters nyttårsmeny kan dere glede dere over den flotte utsikten over Københavns Havn. Se nyttårsmenyen her.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Minst 2 dager.