Dra på romantisk weekend til København

Er hverdagen blitt litt for hektisk, og savner dere romantiske stunder?

København egner seg ypperlig for en romantisk miniferie, hvor dere får anledning til å nyte hverandre og den vakre hovedstaden.

Ta en tur i teateret eller operaen, spis en god middag på en av Københavns gourmetrestauranter eller bruk tiden til å slentre rundt i byen langs de romantiske kanalene og ha piknik i en av byens parker.

København tilbyr massevis av muligheter til å pleie romantikken, og velger dere å bo på Arp-Hansens Hotel Copenhagen Island, bor dere i vakre og luksuriøse omgivelser.

Romantikk på Hotel Copenhagen Island

Copenhagen Island ligger på Kalvebod Brygge bare 10 minutters gange fra rådhusplassen, Hovedbanegården og Strøget. Hotellet har vakker utsikt over Københavns havn, og rommene er innredet i elegant nordisk stil med vekt på lys, luft og vann.

Når det gjelder romantikk, kan Hotel Copenhagen Island friste med tilbudet ”Harbour Romance”, som innebærer maksimal oppvartning for deg og din utkårede. På rommet venter en langstilket rose og en flaske kjølig cava med tilhørende petit fours, og om kvelden kan dere sette dere til bords på hotellets flotte og luksuriøse restaurant The Harbour og nyte en fireretters middag komponert av kjøkkensjefen. Dagen etter kan dere stå opp til en deilig frokostbuffet før dere begir dere ut i Københavns koselige byliv.

Bestill romantisk weekend på Hotel Copenhagen Island online.

Du kan selv bestille rom på Hotel Copenhagen Island, enkelt og greit. Du angir bare en inn- og utsjekkingsdato i onlinekalenderen, og i neste trinn kan du velge hvilken type rom du ønsker. Her kan du velge tilbudet ”Harbour Romance”, som sikrer dere en skikkelig romantisk opplevelse.

Onlinebestilling er raskt og enkelt, men du kan naturligvis også gjerne kontakte hotellet på tlf. +45 3338 9600 eller e-post: copenhagenisland@arp-hansen.dk.

Vi ser frem til å gi dere et uforglemmelig opphold!