Pin it

Spar penger på overnattingen i København

København er en nydelig by og absolutt verdt et besøk, men det kan være vanskelig å finne overnatting til en rimelig pris.

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns flotteste hoteller og kan tilby gode prise på overnatting.

Velg for eksempel å bo på den flotte og moderne designperlen Hotel Copenhagen Island og få et godt utgangspunkt for besøket i København.

Hotel Copenhagen Island – et unikt hotell i København

Hotel Copenhagen Island ligger ca. 15 minutters gange fra rådhusplassen, i det spennende området Kalvebod Brygge med utsikt over Københavns havn.

Hotellet er tegnet av den anerkjente arkitekten Kim Utzon, som gjennom en kombinasjon av lys, glass og vann har klart å skape et helt unikt hotell.

Hotellet har 326 lekre rom – alle med aircondition, gratis trådløst Internett og flatskjerm-TV. Rommene er lyse og fine, og inspirert av den lette elegansen vi forbinder med seilbåter.

Hotellet har dessuten et lite, men eksklusivt treningssenter med utsikt over Københavns havn.

Er du sulten, kan du spise en deilig lunsj eller middag i hotellets flotte restaurant The Harbour, som har en av Københavns mest fantastiske utsikter og dessuten tilbyr servering på terrassen i sommersesongen.

Overnatt på Copenhagen Island

Vi har flere ulike pakketilbud som du kan benytte deg av hvis du velger å bestille et opphold på Copenhagen Island. Bestill for eksempel en pakke som inkluderer billetter til Havnerundfarten og opplev den vakre hovedstaden fra vannsiden. En tur med Havnerundfarten er en veldig fin måte å se byen på. Det er kjempekoselig, det er enkelt, båten har en guide som forteller om det dere ser og båten legger til kai like utenfor hotellet.

Les mer om våre forskjellige pakker her.