Opplev København som en lokal

Vi har samlet en rekke anbefalinger til turistattraksjoner, spisesteder, shopping, museer og ulike områder av byen som er verdt å få med seg. All informasjon er skrevet ad medarbeiderne på Copenhagen Island, som ønsker å dele sine gode københavneropplevelser med deg.

Vi håper at guiden nedenfor kan gi deg inspirasjon til å oppleve København som de lokale.


Dragør: Havn, museum og spisesteder

Dragør er en liten havneby som ligger på sydspissen av Amager – rett ut mot Øresund. Dragør har mange opplevelser å by på, alt fra gode spisesteder til vakker natur. I denne artikkelen har vi samlet våre anbefalinger, hvis du skulle legge veien forbi denne koselige byen et lite stykke utenfor København.


Gode spisesteder i København

København er et matmekka uten like. Her finnes noe for enhver smak, enten du foretrekker rendyrket gourmetmat, kaféburgere eller tradisjonell dansk mat. Se vår side med anbefalte spisesteder i København og få inspirasjon til helgens matopplevelser..


Barneaktiviteter i København

Mangler du inspirasjon til familieferien? Få gode ideer og se hva København har å tilby av morsomme, kulturelle og spiselige opplevelser for både barn og voksne. Vi har samlet våre favoritter, og kan anbefale København som barnas opplevelsesby nummer 1.


Kunst og kultur i København

Elsker du museer, kultur og destinasjoner som har en helt spesiell historie? Da har København en masse spennende steder å besøke! Bli med når vi gir deg en guide til noen av Københavns "must see" for kunst- og kulturelskere.


Hotelltilbud på Copenhagen Island

Middag på The Harbour
Romantikk for 2
fra DKK 700,-

Omfatter:
Overnatting
Frokostbuffé
Cava

Min. to overnattinger
Hjerte tegnet på et speil med dugg.
Miniferie
Ferie for 2 fra DKK 957,-

Omfatter:
Overnatting for 2 personer
Frokostbuffé