Løper du Copenhagen Marathon 2019?

Hører du til gruppen av tøffe løpere som skal ut å springe (for å være helt nøyaktig) 42,195 km gjennom København og Frederiksberg i år, så vet du også at det er noe helt spesielt ved å delta i akkurat årets Copenhagen Marathon. I år er det førtiende gang Copenhagen Marathon blir arrangert, etter at det første gang ble gjennomført i Københavns gater tilbake i 1980.

Ønsker du perfekte forberedelser til Telenor Copenhagen Marathon 2019, har Hotel Copenhagen Island sørget for at du får det lille ekstra, både før og etter løpet. Du slipper lange transporttider til startområdet og hjem etter målstreken, og hotellet sørger for riktig kosthold både før og etter løpet. Dermed kan du bruke all energien din på å gjennomføre et godt maratonløp.


Fordelene ved å bo på Copenhagen Island

Deltar du i Copenhagen Marathon 2019, får du følgende fordeler dersom du bor på Hotel Copenhagen Island:

Lekker frokostbuffé spesialtilpasset løpere søndag 19. mai 2019 allerede fra kl.06:00.
Energibuffé etter løpet 19. mai 2019 med vann, juice, frukt, sjokolade m.m.
Gratis, sen avreise søndag 19. mai 2019 kl. 18:00 – slik at du i ro og mak kan rekke en tur i dusjen etter løpet.

Legg merke til at Copenhagen Island har perfekt beliggenhet i forhold til både start- og målområdet. I tillegg finner du mange fine løperuter langs vannet rett utenfor døren.


Overnatting med maratonkost i København

Uten mat og drikker duger helten ikke. Det gamle ordtaket kommer for alvor til sin rett når det gjelder maratonløp, og vi tar selvfølgelig hensyn til dette på Hotel Copenhagen Island.

Det er flere fristende og næringsrike pastaretter å velge mellom til kveldsmaten dagen før løpet, og frokosten på løpsdagen kan inntas fra kl. 6, slik at den blir tatt opp i kroppen før start. Den er naturligvis også tilpasset en maratonløpers behov.

Når du har fått medaljen rundt halsen etter Copenhagen Marathon, kan du nyte en deilig energibuffé på hotellet. Frukt, sjokolade, vann, juice m.m. gjør at restitusjonsprosessen kommer godt i gang. Du trenger heller ikke å presse den slitne kroppen din ekstra for å rekke utsjekkingen. Vi tilbyr gratis utsjekking frem til kl. 18.