Copenhagen Island har en perfekt beliggenhet

I den pulserende bydelen Vesterbro finner du Copenhagen Island. Et moderne og stilistisk hotell med 326 rom. Copenhagen Island ligger rett ved kaikanten i Københavns havn og tilbyr vakker utsikt både over havnen og over byens tak og tårn. Områdene rundt hotellet sprudler av liv, og særlig Islands Brygge og Kødbyen, som ligger bare fem minutters gange fra hotellet, er verdt et besøk når du er i København.

Enten du kommer fra Københavns Lufthavn, fra Hovedbanegården eller om du kommer i egen bil, er Copenhagen Island det perfekte utgangspunktet for oppholdet i København. Kommer du fra Københavns Lufthavn, er du på hotellet i løpet av 15–20 minutter med taxi, og hotellet ligger bare fem minutters gange fra Dybbølsbro stasjon hvis du kommer med tog.

I området rundt hotellet finner du et vell av muligheter – alle innenfor gå- eller sykkelavstand. Sykkel kan du leie på hotellet, og med sykkel kommer du deg lett rundt i København.

Havnebadet, som er hotellets nabo, er et naturlig sted å få seg en dukkert eller bare kose seg ved vannkanten om sommeren. Det ligger tre havnebad i Københavns Havn, og alle er overvåket av erfarne livreddere i sommermånedene.

Det finnes et utall av mosjonsruter like utenfor døren, som egner seg ypperlig for en frisk løpe- gå- eller sykkeltur. I tillegg er det mulig å leie en liten motorbåt fra Copenhagen Boat Rent. Båtene ligger like foran hotellet og kan leies på timebasis. Dermed kan du lage din egen lille kanalrundfart og se København fra vannsiden.

Copenhagen Mall (Fisketorvet) ligger like ved siden av hotellet, og her finner du et bredt utvalg av butikker. Her kan du gjøre all shopping du måtte ønske, og du kan til og med gå tørrskodd hele året.

Det trendy området Kødbyen ligger bare få minutters gange fra hotellet, og her finner du både kafeer, restauranter, barer og diskoteker. De gode restaurantene er åpne fra midt på dagen til sene kvelden, da barene overtar. De gamle slaktehallene og butikkene oser av stemning, og Kødbyen er blitt et populært samlingspunkt for både lokale beboere og gjester i København.

Spis en nydelig middag på Restaurant The Harbour

Vår restaurant, The Harbour, er anbefalt i Michelin-guiden og er åpen året rundt. Her finner du en internasjonal meny, og i sommermånedene kan du nyte et godt måltid utendørs, helt nede ved kaikanten i Københavns Havn. Selve restauranten har også utsikt til havnen og danner rammene rundt en hyggelig oase på Copenhagen Island. Les mer om restauranten og menyene (og bestill bord) her: The Harbour.

Tren med utsikt til Københavns Havn

I sjette etasje ligger vårt treningssenter, der du kan få opp pulsen samtidig som du har glimrende utsikt over Københavns Havn. Treningssenteret er utstyrt med både frivekter og nye maskiner fra 2013. Adgang til treningssenteret er inkludert i romprisen og bare tilgjengelig for hotellets gjester.

Få ordnet alt det praktiske i vårt Business-senter

I første etasje like over hotellobbyen finner du vårt Business-senter, som står til fri disposisjon. Her står seks PC-er som hotellets gjester kan bruke 24 timer i døgnet. Du kan for eksempel skrive ut ombordstigningskortet ditt, sende e-post eller legge planer for sightseeing. I tillegg har vi naturligvis gratis Wi-Fi på hele hotellet, slik at du kan koble til din egen smarttelefon, PC eller nettbrett – også på rommet.

 

På Copenhagen Island er du nærmere byen enn du tror, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!