Velkommen til Hotel Copenhagen Island – opplev en helt unik designperle

Her hersker det ingen tvil! Med det samme du får hotellet innenfor synsvidde, ser du at Kim Utzon Arkitekter har utført en genistrek med det moderne hotellkomplekset i stål og lyse farger. Det er bare å legge ut på oppdagelsesferd!

Broen som knytter hotellet sammen med resten av havnen, er inspirert av den sjarmerende gamle Ponte Vecchio i Firenze. Innenfor venter et topp moderne hotell med alle luksusfasiliteter du kan forvente av et hotell fra 2006. Og nesten uansett hvor du befinner deg på hotellet, har du en imponerende utsikt over vannet og alle fritidstilbudene i området rundt, som for eksempel alle løpestiene langs vannet.

Det vakre lysinnfallet og det lekre interiøret danner en perfekt ramme for oppholdet, uansett om det er business eller pleasure som står på programmet. Med våre mange fleksible og innovative konferanselokaler er Copenhagen Island nemlig også det perfekte stedet for vel tilrettelagte møter og konferanser. Du kan også glede deg til de kulinariske spesialitetene som hotellets restaurant The Harbour er en mester i å trylle frem til selskaper av alle størrelser – også til en romantisk søndagsbrunsj for to.

Vi gleder oss til å få besøk av deg!Prisgaranti